HTML

Budapest Sucks

Friss topikok

Linkblog

2008.01.21. 10:17 Józan paraszt (törölt)

Budapest.húúúúúúúúúú…

…bazmeg
 
budapest.hu, ez lenne a főváros weboldala.
 

Naponta szoktam látogatni az oldalt, inkább csodavárásként, mintsem információszerzés céljából. Már amikor elérhető, hiszen az üzemeltetőnek lazán belefér az, hogy hetente kétszer-háromszor lerohadjon, akkor 10-12 óráig semmi.

 

Szóval, amikor elérhető… Nos, ilyenkor mit is lehet itt olvasni? Jobbára győzelmi jelentéseket, esetleg Demszky, vagy Ikvai-Szabó vagyonnyilatkozatát és így tovább, és így tovább. Félve tenném fel a kérdést, mi a bánat köze van ennek Budapesthez, a városhoz? Ennek az oldalnak nem erről kellene szólnia, ha privatizálni akarnak, készítsenek Városháza, esetleg Fővárosi Önkormányzat oldalt, ott kedvükre vakarhatnák egymás hátát, nyalogathatnánk egymás tökét.

 

Szerény véleményem szerint, aminek helye lenne itt, a város kultúrája, intézményei, fesztiválok, múzeumok, egyéb programok, nevezetességek. Valamelyik felső sarokban egy pici angol zászlóval, ahol az a kedves idegen nyelvű érdeklődő, akinek még van kedve meglátogatni minket, az információkat gyűjthet a célbavett városról.

 
És hogy miért pont ma írom ezt, mi verte ki a biztosítékot?
 

Ma reggel az alábbi hírekkel fogadott kedvenc városom kedvenc weboldala:

 

Az egyetlen telitalálatos szelvény tulajdonosa 2 milliárd 356 millió 386 ezer forintot visz haza

 

Tánczos Gábor elhagyta a börtönt

 
Könyörgöm, van még lejjebb?

Szólj hozzá!

Címkék: budapest sucks


A bejegyzés trackback címe:

https://budapestsucks.blog.hu/api/trackback/id/tr58305504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása